5 tips over Laserontharing U kunt vandaag gebruiken

Onder kracht met veranderingen in het lichaam, onder andere via hormonen of medicatie, blijft dit iedere keer mogelijk het alsnog aanwezige donsharen transformeren in dikkere haren.

Een duur van een verzorging varieert aangaande 5 minuten tot 2 uur, het is afhankelijk over het te veven gebied. Na een verzorging wordt het gebied ingesmeerd betreffende kalmerende crème. Behulpzame feiten aan een behandeling en hetgeen u dan ook naderhand kunt verwachten vindt u voor vanwege- en nazorg.

van 4 weken vanwege het begin aangaande een verzorging mag niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode ofwel Epilady benutten. Tussen de behandelingen mag u dan ook de haren wel scheren ofwel afknippen.

Alvorens we beginnen met de laserontharing produceren we foto’s betreffende het te behandelen gebied. Achteraf testen wij hetgeen de perfecte hoeveelheid laserenergie kan zijn en behoren we de instellingen van een laser daarop met.

Is de operatie pijnlijk? Aan dit doorgaans doet een treatment nauwelijks pijn. Enkele lieden beleven echter wel ons prikkelend idee indien ons laserflits is gegeven.

Gedurende ons ontharingsbehandeling bevinden de haren zich veelal in meerdere fasen. Zo mag het zijn het een beduidend deel betreffende de haarzakjes in een rustfase kan zijn, maar het daar later toch nog hoofdharen uit dat haarzakje groeien. Verder mogen ook niet-levendige haarzakjes werkend geraken tijdens bijvoorbeeld een overgang of voor toepassen over bepaalde medicijnen. Teneinde toch zoveel geoorloofd haarzakjes te vernietigen, is gelijk gebied dus enkele keren behandeld.

Bij IPL geraken lichtflitsen op  een te behandelen huid afgevuurd. Een energie die hierbij vrijkomt is via een te verminderen hoofdharen getransporteerd naar dit haarzakje, het haarzakje wordt verhit en gaat defect zodat er nauwelijks andere hoofdharen verdere uit het haarzakje mogen groeien.

Ernstige complicaties na laserontharing aankomen zeer zelden wegens. Na de verzorging is een huid wat gevoelig, rood en gezwollen. Dit trekt veelal na enige uren tot maximaal één dag straat.

Staat de gewenste verzorging er niet tussen? De specialistes mogen u vast opweg helpen en voorzien u gaarne over persoonlijk advies.

Een verzorging welke weet ettelijke jaren is toegepast kan zijn elektrisch ontharen. Die therapie hier is eigenlijk alsnog continue een enige juiste oplossing wegens het verwijderen meer info van witte, grijze en blonde stugge hoofdharen.

Om absoluut te bestaan het ons omvangrijk deel betreffende de niet-behandelde haarzakjes bij ons volgende behandeling wel in de groeifase is, hanteren we een rustperiode aangaande plusminus zes tot acht weken tussen de laserontharingen.

Zo geraken de hoofdharen één wegens één behandeld. Een treatment is niet ongevoelig, een prikkelende warmte in de huid mag zodra pijnlijk geraken beleven. Dit verschilt desalniettemin wel ieder locatie, zo is onder andere het behandelen over de bovenlip gevoeliger vervolgens om de kin.

Je heb ons donkere huid. Is permanente ontharing via remedie van laser wegens mij mogelijk? Indien jouw een getinte huid hebt kan de laserbehandeling minder doelmatig bestaan. Dit komt doordat daar verdere pigment in een huid zit dan voor mensen met een lichtere huid. Het pigment neemt de sterkte met een laserflitsen op, waardoor er te gering kracht in een haarzakjes terecht komt.

Kosten: €600 Fotos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *